مقالات
شبکههای بیسیم نسل ششم (6G) و برنامههای سامسونگ
هر روشی که در حال حاضر برای ارتباطات شبکه استفاده میکنید، به کمک شبکه نسل ششم (6G) به نحوی قابل توجه بهبود خواهد یافت. در حقیقت تمامی پیشرفتهایی که نسل پنجم به ارمغان میآورد، به کمک نسل ششم بهتر هم خواهد شد.
نقش اینترنت اشیاء در بازاریابی
ضرورت استفاده از اینترنت اشیاء در سال 2020 بیش از هر زمان دیگری
دستگاههای بدون باتری در آیندهای نزدیک
عمر کوتاه باتری بزرگترین چالش پیش روی استقرار اینترنت اشیاء (IoT) در تمامی حوزهها است. ترکیب گیرندههای بیدار باش (wake-up) با کاربرد پارازیتی امواج رادیویی محدود میتواند به نحوی قابل توجه مصرف برق IoT را کاهش دهد.
نقش تلهماتیک و اینترنت اشیاء در تحول صنعت حمل و نقل تجاری
مزایای خودروهای سواری متصل
مزایای اتصال به نسل پنجم شبکه برای مدیریت ناوگان
مزایای ساخت شهر هوشمند
مدیریت ترافیک و وسایل نقلیه هوشمند
نگاهی تازه به خودروهای خودران و زیرساختهای هوشمند
دنیایی را تصور کنید که در آن خودروهای خودران در سراسر شهرها و خیابانها
حرکت میکنند. مسافرین را به مقصد رسانده و بارها را جابجا میکنند، طبق
برنامه حرکت کرده و حتی بسیاری از مشکلات ترافیکی و راهنمایی و رانندگی را
برطرف خواهند کرد. اما این نوع خودروها و چنین آیندهای به زیرساختهای
مناسب نیز نیاز خواهد داشت،
برای حضور خودروهای خودران در سطح
شهرها نیاز به زیرساختها و برنامهریزیهای مناسب دارد. حتی این خودروها
ممکن است باعث تغییر مفاهیم ساخت و ساز شهری و حمل و نقل در محیطهای شهری
شود.
ردیابی وسایل نقلیه مسروقه: ضرورت استفاده از سیستمهای ردیابی جی پی اس
سرقت انواع وسایل نقلیه از گذشته تا به حال یکی از جرایم گسترده در سرتاسر جهان و البته ایران بوده است. اما با پیشرفت تکنولوژی و انواع سیستمهای ردیابی امروزه به راحتی میتوان جلوی سرقت خودروی سواری خود را بگیرید یا در صورت به سرقت رفتن سریعاً آن را ردیابی کنید.
دستگاه لاگ گیری الکترونیکی یا ELD
اصولاً فعالیت در حوزههایی که به شدت تابع قوانین و مقررات هستند، چالشهای خاص خود را دارد. هیچ وقت نمیدانید که قانونگذاران چه زمانی و با چه هدفی یک لایحه قانونی را تصویب میکنند، با این حال این قوانین به طور معمول به نفع جامعه است.
حمل و نقل عمومی هوشمند و ایمن به کمک اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی
نکاتی کلیدی درباره اینترنت وسایل نقلیه
مروزه بیشترین پیشرفتها در حوزه تکنولوژی در زمینه دستگاههای هوشمند مشاهده میشود. تمامی صنایع و به ویژه صنایع خودروسازی به این حوزه توجه ویژهای نشان میدهند. کاربرد سیستمهای متصل و استفاده از اینترنت در خودروهای مدرن به سمتی پیش میرود که دیگر هیچ رویایی درباره خودروهای خودران و بدون راننده غیر قابل تصور نیست.
آشنایی بیشتر با ردیابی تجهیزات
نقش مهم هوش مصنوعی در خودروهای خودران
پارکینگ هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا
رشد تعداد کاربران سیستمهای مدیریت ناوگان در استرالیا و نیوزلند تا سال 2023 به 8/1 میلیون واحد
بر اساس گزارشاتی از تحقیقات جدید شرکت تحلیلگر برگاینسایت (Berg Insight)، تعداد سیستمهای مدیریت ناوگان فعال که بر روی ناوگان وسایل نقلیه تجاری در استرالیا و نیوزلند نصب شده است در سه ماهه چهارم سال 2018 حدود 9/0 میلیون واحد تعیین شده است.
راهکارهای هوشمند برای مدیریت ناوگان سرویس مدارس
بیش از 25 میلیون دانشآموز مدارس دولتی امریکا روزانه از اتوبوسهای مدرسه استفاده میکنند، این اتوبوسها سالانه حدود هفت میلیارد کیلومتر مسافت را طی میکنند، سیستم اتوبوس مدرسه بزرگترین سیستم حمل و نقل عمومی امریکا است. دستگاههای تلماتیک از آخرین نوآوریها هستند که این سیستم حمل و نقل را به یکی از امنترین سیستمهای حمل و نقل تبدیل کرده است، ناوگان اتوبوس و سرویسهاس مدرسه با استفاده از این سیستمها از یک طرف میتوانند سطح ایمنی دانشآموزان و رانندگان را افزایش دهند و از طرف دیگر میتوانند هزینهها را کنترل کنند.
تلماتیک؛ تحولی نوین در سیستم حمل و نقل
در دنیای رو به رشد امروزی، هر روز با راهکارها و رویکردهای جدیدی در صنایع مختلف روبه رو می شویم. یکی از این راهکارهای نوین در سیستم حمل و نقل، تله ماتیک (Telematics) است که به صورت تلماتیک هم نوشته می شود.تلماتیک باعث ایمنتر شدن وسیله نقلیه میشود، مسیر صحیح را نشان میدهد، امداد جادهای را خبر میکند، از بروز تصادفات جاده ای جلوگیری می کند، در مواقع اضطراری با شماره تلفنهای ضروری مانند مرکز فوریتهای پلیسی 110 یا اورژانس 115 تماس میگیرد. همچنین بر موقعیت مکانی وسیله نقلیه نظارت میکند و اطلاعات مهم را در اختیار مدیران ناوگان قرار میدهد.
مدیریت ناوگان یا Fleet management
راهکاری نوین برای کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل
با افزایش جمعیت شهرها و لزوم مکانیزه کردن فرآیندها و استفاده از راهکارهایی نوین همچون مدیریت ناوگان (Fleet management) جهت نظارت بر ناوگان حمل و نقل درون شهری، برون شهری و بینالمللی از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است. با رشد و توسعهی ناوگان، نظارت و کنترل بر حمل و نقل بهصورت سنتی امکانپذیر نبوده و باید تدابیر جدیدی درنظر گرفت.
هر روز تعداد بیشتری خودرو به ناوگان شهری و وسایل نقلیهی بیشتری به ناوگان برون شهری و بینالمللی اضافه میشود. بدون استفاده از ابزارهای مناسب و کمک گرفتن از آخرین فناوریهای روز دنیا، امکان مدیریت بر چنین سیستمی کار سادهای نخواهد بود.